Solidmoves - Ellen van den Berg

Ellen van den Berg deelt haar verhaal en ervaringen met Solidmoves!

Afgelopen zomer heeft Solidmoves Ellen van den Berg aan een baan geholpen bij Kraaikamp Wagenbouw in Biddinghuizen. Ellen van den Berg deelt hieronder haar verhaal en ervaring met Solidmoves!

In verband met een verhuizing van het bedrijf waar ik al 18.5 jaar werkzaam was, kwam ik per 1 juli 2020 zonder werk te zitten. Ik ging volop solliciteren, maar kreeg vaak een afwijzing dat ik niet in het profiel paste of mijn werkervaring niet aansloot.

Middels een sollicitatie via Indeed, kwam ik bij Solidmoves terecht. Diezelfde dag nog, ontving ik een e-mail van Solidmoves met het verzoek om meer info te verstrekken. In plaats van terugmailen, heb ik de telefoon gepakt. Het was een heel prettig gesprek en het balletje is gaan rollen.

Op dinsdag werd ik uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij Joanne op kantoor. Tijdens dit gesprek kreeg ik direct te horen dat Joanne mij onder de aandacht ging brengen bij twee bedrijven. Bij Kraaikamp kon ik de volgende dag al op gesprek. Woensdag ben ik op gesprek gegaan en maandag kon ik al beginnen.

Ik wil Joanne van Solidmoves enorm bedanken voor de tijd die ze in mij heeft gestoken en dat ze mij weer het gevoel heeft gegeven dat ik nog steeds meetel in deze maatschappij. Solidmoves is een echte aanrader voor iedereen die een baan zoekt!

Laatste nieuws


Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

shares