Solidmoves:
wij dragen bij aan
jouw geluk.

Met een fijne baan sta je beter in verbinding met de maatschappij en de samenleving. Je voelt je (weer) gewaardeerd en dat maakt je sterk en gelukkig. Solidmoves helpt je als werkzoekenden graag bij het vinden van een passende baan. Een baan met perspectief, waarin je kan groeien. Wij bemiddelen voor vaste posities met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd of startend met een uitzend- of jaarcontract.

Werkwijze

1Contact

Je komt in contact met Solidmoves als je reageert op een vacature of als je je bij ons wilt inschrijven. Wij nemen contact met je op en kijken óf en wat we voor je kunnen doen.

2Kennismaking

We maken een afspraak met je, zodra wij een kans op bemiddeling zien. Tijdens het kennismakingsgesprek brengen we jouw kwaliteiten in beeld en achterhalen we samen met je wat jij in een nieuwe functie zoekt. Jouw persoonlijkheid, competenties en werkervaring zijn daarbij belangrijk. Een gesprek duurt meestal zo’n 1,5 uur. Op basis van het gesprek maken we jouw persoonsprofiel. Als je daarmee akkoord bent, sturen wij dit profiel naar een potentiële werkgever.

3Het vinden van een passende vacature

Als we geen passende vacature open hebben staan, dan gaan we actief voor jou op zoek naar een vacature. We kunnen daarbij putten uit onze vele contacten in de omgeving en onze kennis van de (regionale) arbeidsmarkt. Het lukt ons om jou binnen afzienbare tijd onder de aandacht te brengen van bedrijven die interessant voor je zijn. Vanzelfsprekend spreken we dat van tevoren even door. En het werkt, want met deze werkwijze vinden we regelmatig een passende vacature voor onze kandidaten.

4Het gesprek bij het bedrijf

Je gaat, goed voorbereid, het gesprek met de werkgever aan en geeft ons vervolgens een terugkoppeling.

5Het eindgesprek met de werkgever

Je voert het eindgesprek met het bedrijf, waarin je de arbeidsvoorwaarden bespreekt. Een match, een nieuwe baan? Gefeliciteerd!

“Onze methode werkt, want we vinden
regelmatig snel een passende vacature
voor onze kandidaten.”

Open sollicitatie

Wanneer je toe bent aan een nieuwe stap in jouw carrière en graag wilt dat wij je
begeleiden, solliciteer dan direct via de inschrijfbutton hieronder.
Wij slaan jouw gegevens op in onze database en zodra wij een kans op bemiddeling zien,
word je uitgenodigd voor een intakegesprek.

Wij zijn informeel, loyaal en betrokken.
Wij zeggen niet wat wij doen, maar wij doen wat wij zeggen!